Long time no see

Lenge siden jeg har skrevet noe nå. Har rett og slett ikke hatt noe inspirasjon eller blogglyst så da har jeg heller latt være.. For tiden har jeg egentlig ikke drevet med noe spessielt.. Trodde jeg til jeg begynte å tenke litt på hvor lenge siden jeg faktsik var innom her..

Ble en liten tur til Bindalen med Stian. Ikke spør meg hvor det ligger... Har aldri blitt vekkt av et trekkspill før, men var så heldig at jeg fikk prøve det også! Takk Stian.. Vi kjørte ATV og laget mat. Litt gress, sand, kanel, ketchup, kaffe, vann og vodka gjør susen! Og om du lurte så spiste vi det ikke...
Jeg dro til Tyrkia ei uke igjen. Nå kan jeg trygt si at jeg har forelsket meg i landet og Alanya! Helt utrolig! Har nesten ikke ord. Blir like målløs hver gang! Denne gangen dro jeg med Stian og mamma. Utrolig fin tur som aldri vil glemmes. For noen minner og for en tid! Vi kjente fort at ei uke ville bli for lite tid så ble utrolig lei oss da vi måtte dra :( Har allerede begynt å spare til neste år! Som dere sikkert ser fikk jeg meg jo en ferie flørt også.. Helt ærlig tror jeg aldri jeg har møtt noen så klissete og romantisk! Og siden jeg er så super romantisk selv klarer jeg å skjære meg på ei rose.. 

Sove dyret, kreativitet, starbucks, folk og tidenes hotell!

Feiret jo også sankthans med tidenes bål og kjempe koselige folk midt i skogen! Så mye mygg...... 

Er ikke bålet vårt stort? Ble kjempe fornøyde vi!

Ja det var vell litt om hva som har skjedd så da tror jeg vi avlsutter her så skriver jeg mer i morgen eller noe..

19.07.2012 @ 00:19 i Blogg 1 kommentar

1 kommentar

Stian TE 06.08.2012 15:09
Woho!! "Maten" smakte fantastisk!! <3<3

Btw, Bindal ligger i Nordland... xD

Vi SKAL tilbake til Alanya!! Savner hele plassen! <3<3

Skriv en ny kommentar

hits